nikola Tesla siparişi verdikten sonra hangi adımları takip etmem gerekiyor? Teslimata kadar olan süreç nasıl işliyor, nelere dikkat etmeliyim?
nikola Sipariş verdikten sonra aşağıdaki adımları sırayla takip ederseniz, teslimat sürecinde sorun yaşamazsınız: ✅ 1) Tesla Uygulamasında İlk Aşamaları Tamamlayın Uygulamadaki 1. ve 2. adımları eksiksiz doldurun. Kimlik bilgilerinizi, teslimat adresinizi girin. Kimlik fotoğrafınızı yükleyin. ✅ 2) E-Tebligat Kaydı Yapın Zorunlu bir adım. Yardım için [Instagram’da anlatım videosu] yer alıyor. ✅ 3) Müşteri Temsilcisinden Telefon Bekleyin Temsilci size teslimat tarihi, fiyat onayı, ve son ödeme tarihi hakkında bilgi verir. ✅ 4) Fiyat Onayı Geldiğinde 48 saat içinde onaylamalısınız. Onay sonrası fiyat 5 iş günü boyunca sabitlenir. ✅ 5) Ödeme Süreci Teslimattan yaklaşık 1 hafta önce ödeme yapılır. Aynı zamanda zorunlu trafik sigortası ve kasko işlemleri tamamlanmalıdır. ✅ 6) Teslimat Günü Belirtilen tarihte gidip aracınızı teslim alırsınız. ⚠️ Dikkat Edilmesi Gerekenler: Araçta renk değişikliği, devir veya başka bir kişi adına tescil yapılamaz. Ödeme ertelemesi yoktur. Kredi ile ödeme sadece Yapı Kredi bireysel üzerinden yapılabilir (%20 peşinat zorunlu).